Vajon mit érez a hamvasztó kezelője, ha saját szülője testét tolja be a kemencébe?

Tabukról tabuk nélkül

Minden társadalomban léteznek tabu témák, melyekről ugyan mindenki tud, mégsem szívesen beszélnek róla, vagy foglalkoznak vele az emberek. Itt, Közép-Európában gyakran találkozhatunk például azzal a jelenséggel, hogy alkoholfüggő van a családban, vagy egy munkahelyi közösségben, de amíg nem nagyon súlyos a helyzet, addig nem szembesítjük őt, sőt gyakran magunkat sem ezzel a problémával.


Viccek sorának tárgya a mai értelmiség körében egyre jellemzőbb „nekem nincs tévém”-öntudat, annak a közkeletű véleménynek kivetüléseként, hogy a tévéből, ebből az agymosodából, ugye, csak a mocsok folyik. Közkeletű, ám kissé túlhaladott vélemény, teszem hozzá. Tovább »

Vajon mit érez a hamvasztó kezelője, ha saját szülője testét tolja be a kemencébe?

Tabukról tabuk nélkül beszél a Spektrum új saját gyártású sorozata, ami haladó tévénézőknek szól, akik nem nyálat csorgatni akarnak a képernyő előtt. Viccek sorának tárgya a mai értelmiség körében egyre jellemzőbb „nekem nincs tévém”-öntudat, annak a közkeletű véleménynek kivetüléseként, hogy a tévéből, ebből az agymosodából, ugye, csak a mocsok folyik.