Az Élet és Irodalom 2018/11. számából

A Krakken művelet – trailer

Mózsik Imre-Bodó Viktor: A KRAKKEN MŰVELET – pszicho-thriller-krimi-komédia – szereplők: Gyabronka József, Bálint András, Fehér Balázs Benő, Molnár Piroska, Lázár Kati, Némedi Árpád, Lugosi György, Kurta Niké, Dékány Barnabás, Rainer-Micsinyei Nóra, Lecső Péter, Kovács Ádám – rendező: Bodó Viktor – a Kultúrbrigád és az Átrium előadása – bemutató: 2018. március 3.


Az ÉS idei 11. számában Szántó T. Gábor esszéje Füst Milán verséről, kritika Balázs Imre József és Bari Károly kötetéről, Várjon Dénes lemezéről, Bodó Viktor előadásáról, vers Legéndy Jácinttól és próza Györe Boritól. – Ajánló az ÉS kulturális rovataiból. Az Élet és Irodalom új számát a kulturális cikkek rövid részleteivel ajánljuk. Tovább »

Az Élet és Irodalom 2018/11. számából – Litera | Az irodalmi portál

Az ÉS idei 11. számában Szántó T. Gábor esszéje Füst Milán verséről, kritika Balázs Imre József és Bari Károly kötetéről, Várjon Dénes lemezéről, Bodó Viktor előadásáról, vers Legéndy Jácinttól és próza Györe Boritól. – Ajánló az ÉS kulturális rovataiból. Az Élet és Irodalom új számát a kulturális cikkek rövid részleteivel ajánljuk.